| DANIE I | PRZYSTAWKI ZIMNE |
| Rosół z makaronem Indyczka w borówkach z brzoskwiniami Ziemniaki puree Surówka coleslav |
Śledź w oleju z cebulka Rolmops Matyjas w śmietanie z antonówką Schab po warszawsku z delikatnym masłem chrzanowym i szczypiorkiem Pierś kurczęcia faszerowana gęsim pasztetem w orzechach włoskich Roladki z łososia z cytryną w chruście koperkowym Jajka faszerowane szynką Jajka z pastą serową Tymbaliki drobiowe z cytryną |
| DANIE II | PIECZYSTE I WĘDLINY |
| Żur polski z jajem i kiełbasą | Karkówka pieczona Boczek pieczony w majeranku Pasztet drobiowy Salami Kabanosy Szynka z komina Baleron |
| DANIE III | WARZYWA I PIKLE |
| Pierś z kurczęcia z pieczarkami w śmietanie skapana Kluski śląskie Bukiet surówek |
Pomidor z cebulka Ogórek zielony Papryka konserwowa Pieczarki marynowane Ogórek konserwowy |
| DANIE IV | DODATKI |
| Barszcz czerwony z uszkami | Pieczywo mieszane Masło Sosy ( tatarski, chrzanowy ) Owoce sezonowe Patery ciast domowych |
| SAŁATKI | NAPOJE ( 1,5 litra/osobę) |
| Jarzynowa tradycyjna Hawajska Grecka |
Coca-cola Fanta Sprite Woda gaz./nie gaz. Soki owocowe Kawa Herbata |
Cena od 145 zł od osoby